Ansiktsbehanding

Anskitsbehandlingar

Vi hjälper dig med ansiktsbehandling och hudvård. Vi på Luxense har ett flertal ansiktsbehandlingar som är både djuprengörande och vårdande som vi anpassar enligt dina önskemål. Behandlingarna passar både kvinnor och män i alla åldrar. Under våra behandlingar får du även tips och råd om hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma efter din ansiktsbehandling hos oss.

Utifrån våra terapeuters gedigna kunskaper och erfarenheter tar ni fram en anpassad behandling och eventuellt val av produkter för att uppnå dina önskemål för din hud. Hos oss kan du få alltifrån en lättare uppfrächning till mer avancerade behandlingar med specialmasker och metoder för att rengöra och stimulera din huds återhämtning. Målet är självklart att ge den bästa hudvården för just din hud.

Våra terapeuter utgår alltid ifrån dig och din huds behov och förutsättningar samt dina önskemål för att uppnå de bästa resultaten.

Med våra behandlingar du får en individuellt anpassad behandling skräddarsydd för just din hud och dina önskemål. Behandlingen inkluderar:

rengöring
hudanalys
ånga
peeling och diamentslipning
porrengöring
dekolletage- och ansiktsmassage
ansiktsmask

Genom att regelbundet gå på ansiktsbehandling får du en renare, fräschare och friskare hud. Självklart är du välkommen till oss oavsett ålder eller kön, vi anpassar behandlingarna efter dina behov.

Vi är stolta och glada över att erbjuda vår exklusiva dermabrasion peeling vid alla våra ansiktsbehandlingar. Diamantslipningen tar bort döda hudceller och ger huden en fantastisk boost och lyster.